Schar vissen Banjaard: oktober 2018

Windstil

Wegens wat fysieke ongemakken de laatste maanden niet veel wezen vissen. Maar op deze zaterdag 20 oktober 2018.was het zulk lekker weer dat ik het toch maar weer eens wilde gaan proberen. Het was laag water om 18:30 u en zo goed als windstil dus wilde ik gaan kijken of er al wat scharren gevangen konden worden.

Eerst even naar Peter appen of hij nog wat zee-aas voor me had, want het was een vrij spontane opwelling. Gelukkig had hij dit, eigenlijk zoals altijd, en besloot ik dus om naar het Banjaard strand te gaan. Om ongeveer 16:30 u lagen de lijntjes in het water, en gelijk bij de eerste draai een leuke schar op het droge. Dat zag er dus goed uit dacht ik bij mezelf.

Schar vissen Banjaard

Maar toen ik om 20:00u ben ga opruimen viel het uiteindelijk qua vangst wat tegen. Naast wat kleine visjes, toch nog 4 mooie scharren mee naar huis kunnen nemen om lekker op te peuzelen. Verder lekker gevist met goed weer en het ook weer goed vol kunnen houden dus een goed gevoel over gehouden aan deze middag. Gauw nog maar eens proberen om te zien of deze 4 scharren het begin zijn van de aankomst van de wintervissen.

Groet Bert

Dit vind je misschien ook leuk...