Over het Piertje-Colijnsplaat:

Over het Piertje – Colijnsplaat

Pieren en zagers en op bestelling ook mesheften, slikjes of tappen. Gaat u vissen in Zeeland dan is het Piertje – Colijnsplaat de specialist op het gebied van vers zeeaas sinds 1997. Door de goede kwaliteit van het aas en onze betrouwbare service is het Piertje al jaren hét adres voor zeeaas in Zeeland. Sinds 1997 bestellen steeds meer professionele vissers bij het Piertje omdat ze onze aanpak waarderen: zeeaas bestellen en ophalen op afspraak en zonder wachttijden.

Het Piertje – Colijnsplaat is er voor iedere visser:

  • Vissers die op het strand of van de kant gaan vissen
  • Opstappers die een dagje met een sportvisboot meegaan
  • Kleine en grote groepen die gaan vissen met een (eigen) sportvisboot.

Neem contact op zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren wat u precies nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek kunnen wij zeeaas in een speciale exportverpakking leveren: bijzonder geschikt voor vistrips in het buitenland.

Zeeaas is geen kant en klaar product uit de supermarkt. De beschikbaarheid en de kwaliteit zijn sterk afhankelijk van het weer, het seizoen en temperatuur. Op tijd bestellen of informeren over de beschikbaarheid van aas is dan ook gewenst. Dus bestel op tijd en voorkom teleurstelling !

Visblog Zeeland: vangstberichten

Op onze site leest u alles over vissen in Zeeland zoals recente vangstberichten van onze vis vrienden die graag hun tips, ervaringen en vangsten met U delen.  Door tijdgebrek staat het ZeevisTeam Het Piertje Colijnsplaat op dit moment op non-actief. Natuurlijk kunt u nog wel alle mooie berichten nalezen over de wedstrijden en locaties die het team in de afgelopen jaren bezocht hebben.

Visstekken Noord-Beveland en Zeeland

Op onze website delen we zelf ook informatie over de beste visstekken in Zeeland. In het bijzonder de betere visstekken op Noord-Beveland. Ook delen wij belangrijke en informatieve berichten uit de hengelsportwereld zoals deze verschijnen in de media en op internet.

Contact

Gaat u vissen en heeft u zeeaas nodig ? Heeft u vragen of opmerkingen ?  Reageer via ons contactformulier of spreek een bericht in op onze voicemail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

met vriendelijke groet,

het Piertje – Colijnsplaat