Nollestrand: zeebaars en krab

 

Positief avontuur

Na ons vorige positieve avontuur bij Vlissingen zijn we op vrijdagavond 19-06-2015 weer naar het Nollestrand gereden om wat visjes te vangen. Het was deze avond laag water om 23:30u en we hadden versterking van Jarno en Harold die deze keer ook meegingen.

Toen we rond 21:00u aankwamen zagen we gelijk dat we niet op dezelfde plek konden zitten als de afgelopen keer. Er waren boeien in het water gelegd voor de zwemmers. Dus zijn we 100 meter dichter bij het windorgel gaan zitten en hebben daar het eerste uur gevist. Harold begon nog goed met een mooie kleine zeebaars dus we dachten dat beloofd weer wat te worden.

Onderlijntjes verspelen

Maar helaas wij zaten alle drie het eerste uur alleen maar vast waarmee we een stuk of 5 onderlijntjes verspeelden. Dus toen de boeien droog kwamen te liggen zijn we snel 100 meter terug geschoven naar het strand toe. Hier zaten we in ieder geval niet meer vast maar helaas leverde het hier ook geen enkele vis op.

De eindstand van deze avond was Bert 0 , Jarno 0,  Joost 0 en alleen Harold ving nog 4 kleine visjes na zijn zeebaarsje. Oh ja, ik had nog wel een grote krab en we hadden deze keer alle tijd om in het donker naar de voorbij varende boten te kijken.

Wat een onverklaarbaar verschil met de vorige keer op het Nollestrand.

Gr,
Joost en Bert

Dit vind je misschien ook leuk...