Jeugdvisdag 2014

Unieke samenwerking tussen de drie Vlissingse sportvischarters en Bootvisvereniging Zuid-West Nederland! Een groep jongeren tussen 10 en 16 jaar mag gratis met ons mee een dag zeevissen!

Zie je ze ook wel eens terug komen van zee als je in Zeeland bent, die Deltavissers met hun eigen bootjes? Ben je dan niet stiekem een piepklein beetje jaloers en zou je ook graag een keer op zee willen vissen? Ben je al 10 maar nog geen 16 jaar en zou je best wel eens gratis een dag willen zeevissen aan boord van “The Pirate II”, “Wiesje” of de “Nautilus”? Je hoeft nog nooit gevist te hebben om mee te doen, je hoeft zelfs geen zeevismateriaal mee te brengen. Daar wordt allemaal voor gezorgd. Sterker nog, aan het einde van de dag mag je de hengel, molen en onvervalste “Meneer van Gastel”-onderlijn gewoon mee naar huis nemen!!  Dat kunnen we doen omdat we het materiaal, met steun van Sportvisserij Zuidwest Nederland, heel prettig hebben kunnen regelen bij Svendsen Sport. Ook voor aas wordt gezorgd. Zeeaas Het Piertje uit Colijnsplaat, Mart Brouwers Hengelsport uit Bergen op Zoom en Seafarm leveren 1e klasse aas. Als alles volgens plan verloopt heeft iedereen aan het einde van de middag een aardig klusje vis om mee naar huis te nemen.

Voor we aan het einde van de middag naar huis gaan, gaan we  ook nog lekker frietjes eten met een frikandel of kroket bij Frituur Koko aan de ferryterminal naast het NS- station van Vlissingen. Het drankje wat daar bij hoort, wordt jullie aangeboden door het Carrigaholt Sea Angling Centre. Deze leuke dag hebben wij voorzien op zondag 25 mei met als uitsteldatum zondag 8 juni 2014. Er wordt gevaren vanuit de haven van Vlissingen, opstappen gebeurt aan het sluizencomplex tegenover het NS-station. Er is daar ruim voldoende parking voorhanden.

Deze dag gaat enkel door bij een kalme zee, zodat iedereen er echt plezier aan beleeft. Dit alles onder begeleiding van ervaren bootzeevissers die je met raad en daad zullen bijstaan. Wil je weten hoe het er aan toe gaat op zo’n dag? Kijk dan even naar de fotoreportage van onze vorige editie op www.deltavissers.nl. Scroll naar beneden en klik daar op het blokje met als titel “6e Jeugdvisdag was pure promo voor de sportvisserij”

Wie wil er mee?!!
DE plaatsen zijn beperkt en daarom hebben we op onze website www.deltavissers.nl een prijsvraagje in elkaar gezet. Uit de juiste inzendingen worden de gelukkigen geloot. Als je bij de winnaars hoort, wordt er door ons contact opgenomen en willen we een schriftelijke toelating van je ouders dat je mee mag. Het toelatingsformulier wordt je per e-mail bezorgd als je bij de winnaars bent. Vraag daarom eerst aan je ouders of je eventueel mee mag voor je het formulier invult. Het zou jammer zijn als je bij de gelukkigen behoort en dan van je ouders geen toelating krijgt om mee te gaan. De drie schepen beschikken over alle mogelijke voorzieningen om de veiligheid van de opvarenden optimaal te garanderen.

Heel veel succes allemaal en wie weet, tot aan de sluis in Vlissingen!

www.deltavissers.nl

7e jeugdvisdag 2014

Dit vind je misschien ook leuk...