Haai en Pijlstaartrog Banjaard strand juli 2018

Denk even terug aan de zomer van 2018. Lang geleden maar op zaterdag 21 juli gingen we vissen en we hadden geluk want het was super mooi weer. ‘s Middag eerst het aas opgehaald om te gaan vissen. Zag er prima uit dat aas: super mooie steekzagers. Daarna vlug naar de Banjaard. We dachten dat we er niet alleen zouden zijn omdat het mooi weer was . Gelukkig viel dat mee zodat Martijn, Wouter, Joey en Marcel een mooi stekje konden vinden. Toen alles ingespannen was duurde het niet lang voordat Martijn een flinke beet kreeg. Niet normaal zeg ! Nadat hij had ingedraaid bleek dat hij een prachtige haai aan de haak had geslagen.

haai-gevangen-strand-zeeland-2018

Haai en Pijlstaartrog Banjaard strand

Maar gelukkig vingen we een hele middag ons visje. Wouter ving 3 botten, 3 baarzen en een scholletje. Martijn een prachtige haai en 1 kleine bot. Marcel was vandaag gespecialiseerd in botjes vangen hij ving er wel 4. De jongste visser van het stel, Joey, ving een baarsje en als klap op de vuurpijl een prachtige pijlstaartrog !

pijlstaartrog-gevangen-zeeland-2018

Wat was die jongen trots en begrijpelijk!

Het was ook nog niet zolang geleden dat we visles van Joey kregen. Deze jonge visser staat gewoon z’n mannetje tussen die grote kerels. Het mag duidelijk zijn dat we met z’n allen een prachtige dag hebben gehad.

Groetjes m w m j

Dit vind je misschien ook leuk...